Jelka Fotografie (Hasselt, Limburg)

Jelka4

Vanaf het moment dat ik van ons eerste kindje in mijn armen kreeg, vloeide er een heel speciaal gevoel over mij heen. Zodra ze haar ogen voor het eerst open deed, zag ik de schittering in haar ogen, waar ik direct verliefd op werd. Ik werd overspoeld door een ultiem gevoel van liefde en geluk. Die blik in haar ogen was vanaf het eerste moment heel  bijzonder. Als ze lachte, als ze huilde. Iedere sprankeling in haar ogen veroorzaakte op dat moment een storm van gevoelens in mij.

Er groeide op dat moment al een sterke behoefte om die gevoelens te kunnen vereeuwigen. Het zijn namelijk juist die gevoelens die mij definiëren als moeder. Die mij een volledig, beter en gelukkig mens maken. Die schittering in haar ogen koester ik zo diep. 3,5 jaar later kregen wij er een zoon bij. Nog een paar mooie sprankelende ogen erbij!

Zodra ik nu naar hun foto’s kijk, die ik enkele jaren geleden heb gemaakt, raak ik steeds weer overspoeld door die enorme golf van gevoelens. Ik geniet er intens van, net zoals de eerste keer dat ik die schittering in hun ogen zag. Die foto's zijn zeer kostbaar voor mij.

Dit was de reden om te beginnen met het vastleggen van de pracht van pasgeboren kinderen. Om ze te vereeuwigen, zodat u er als ouder eindeloos van kunt blijven genieten!

Met veel liefde en passie leg ik die delicate blikken en gevoelens van uw kinderen nu vast in fotografie, zodat de meest kostbare momenten nooit verloren hoeven te gaan!

Veel liefs,
Jelka